Home * Mistere & Alienë * Nano, Berisha, Meksi, Qoku, së bashku në Paris 1987

Nano, Berisha, Meksi, Qoku, së bashku në Paris 1987

Ishte momenti kur marin komandat nga lart për të filluar rënimin e shqipërisë. Pas mbylljes 50 vjeçare ku të gjithë vlerat njerëzore u fikën nga diktatura më e egër dhe e gjatë në historinë e botës, aty ku e vetmja vlerë ishte partia, filloi një goditje tjetër për shqiptarët.

Kjo foto, është bërë në Paris 1987, aty ndodhen Mentor Qoku, Fatos Nano, Aleksander Meksi, dhe Sali Berisha .

Të jetë rastësi ky udhëtim e takim i tyre të cilët do qeverisin Shqipërinë mbas rënies së komunizmit!?

Vlerësoni vetë.

loading...