Home * Shkencë & Teknologji * MWC 2017, Nokia prezanton tre pajisje

MWC 2017, Nokia prezanton tre pajisje

Ka shumë  pritje për prezantimin e Nokia në Mobile World Congress 2017 në Barcelonë. Tifozët e markës së dhe ekspertët janë duke pritur për të parë se çfarë prodhuesi finlandez do të propozojë. Thashethemet e fundit thonë që do bëhet prezantimi i disa smartphone të ri Android të cilat do të shënojnë kthimin e kompanisë në tregun celular ndërkombëtar.  Sipas, Evleaks, shtëpia finlandeze do të paraqesë tre smartphon: Nokia 6, 5 dhe Nokia Nokia 3.

Sipas burimeve të tjera, çmimet duhet të jetë, respektivisht, nga 249 euro, 199 euro dhe 149 euro.

loading...

Leave a Reply