Home * Lajme * Investigim * Mos shit shpirtin për 100 Euro

Mos shit shpirtin për 100 Euro

Në shekuj shqiptarët kanë luftuar beteja, e kanë kapur armikun për fyti dhe s’kanë lënë armik pa luftuar.
Por tani jemi të rrethuar prej armiqve. Nuk është armik me të cilin të përleshesh ballë për ballë.

Armiku ynë është vetvetja.

Lërini mënj’anë mendimet partiake, kanë qenë dëmprurëse gjithmonë për ne. Ato janë vënë aty nga ne, për të na shërbyer, ne mund ti heqim që aty kur të duam, për sa kohë ato nuk na përgjigjen si duam ne.

Mos e shit të ardhmen e fëmijës tënd, lumturinë tënde, o shqiptar.
Ndaj të gjithave këtyre të këqijave, kthejini në shpresë.
Fati ynë qëndron në duart tona.
Arma tani është mendja.
Lufto për atë që do.
PROTESTO!!!

loading...

Leave a Reply