Mistere & Alienë

Masonët kanë një zgjidhje: Na heqin Kadriun dhe na japin Hajdarin

Pasi nuk la mandatin e deputetes, promovohen zgjidhje të ndryshme nga Masonët që drejtojnë botën, për të na dërguar në eksperimentin final. Të të lenë të pa vendosur, mos dish kë të delegosh për të bërë punën e drejtimit të shtetit. Të heq Kadriun e të jep Hajdarin. Kjo është kulmi.

Kur zgjidhja, Hajdar, që nuk arrin të përfundojë një fjali dëftore, shpresa shqiptare ka bërë valixhet dhe është nisur për azil jashtë planetit tokë.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close