Home * Lajme * Manipulimi i informacionit

Manipulimi i informacionit

Po ju tregojmë një video të realizuar nga një blog, i cili ka mbledhur deklarata serioze mbi problemin e manipulimit të informacionit. Kjo video është në gjuhën italiane dhe angleze. Shikim të këndshëm.

 

loading...

Leave a Reply