Home * Mesazh + * Letër babait

Letër babait

Urime!

Rrudhat në fytyrën tënde tregojnë shumë për kalvarin e vuajtjeve që un ju kam shkaktuar. Janë të vetmet që nuk mund ti fshehësh përballë meje! Ta njoh dhe shpirtin babi, i copëtuar e aspak i qetë për të ardhmen e fëmijëve të tu.

Por përsëri mbahet, është një shpirt fisnik e plot dashuri.

Të dua baba!

U solle mirë e me butësi me mua edhe atëherë kur besimi yt nga unë ishte pordhosur për të disatën herë. Nuk më the kurrë, MOS, por më lije te gaboja e të mësoja nga gabimet.

loading...

Leave a Reply