Home * Art & Kulturë * Lady Gaga: Edhe unë jam e abuzuar seksualisht nga R.Kelly

Lady Gaga: Edhe unë jam e abuzuar seksualisht nga R.Kelly

Lady Gaga  është distancuar nga R.Kelly, duke kërkuar falje publike në Twiter për sjelljen ‘e tmerrshme’  të kolegut të saj dhe njofton se do të heqë nga të gjitha platformat e saj muzikore këngët e bëra prej tij.

Ajo e ka marrë këtë vendim pasi ka parë dokumentarin, “Surviving R. Kelly”, i cili është transmetuar disa ditë më parë në Lifetime, ku shumë femra tregojnë që kanë qenë viktima të R.Kelly.

Më vjen keq që nuk kam folur më parë. Në këngët e shkruara prej tij, bëj atë që do me trupin tim’, tani e kuptoj që ka qenë një periudhë e errët e jetës time, kur akoma nuk e kisha kaluar traumën dhe kam qenë edhe unë viktimë e abuzimeve.”, – ka thënë Gaga.

loading...