Home * Lajme * Kundër Informim * Ky kalbëzim…

Ky kalbëzim…

E dini se kush mblidhet rreth njerëzve të fuqishëm???

Bashkpunëtorët në krim, lajkatarët, kurvat, dorëputhësit, karagjozët, të pafytyrët, dallaveraxhinjtë, politikanë,  mbajtës çantash, ngatrrestarë, rrufjanë, ministra, profetë të rremë, të pa besë e të poshtër, profesionistë iluzionesh dhe sharlatanë!

Nuk e dinë që duke bërë lajka njerëzve me pushtet nuk arrihet pushteti?

Që ta marrësh atë duhet ta duash atë! Armët e pushtetit nuk janë bujaria e mençuria, por mashtrimi, dhuna e hipokrizia. Ja sepse levat e mëdha të komandimit janë në duart e zuzarëve, batakçinjëve dhe horrave!!

loading...

Leave a Reply