Kushtet

Politika e Privatësisë

Komiteti.al mbledh disa të dhëna rreth vizitorëve të saj.

Për çdo problem kontakto në info@komiteti.al

Komiteti.al Portal Shqiptar


Informacioni që mund të mbledhim nga ju

Ne mund të mbledhim dhe përpunojmë të dhënat e mëposhtme rreth jush:

 • Informacion që ju na siguroni duke plotesuar formën përkatese në info@komiteti.al. Kjo përfshin informacionin e dhënë në kohën e regjistrimit për të përdorur website-n tonë, pajtimin ne
  shërbimin tonë ose për të kërkuar shërbime të mëtejshme. Ne gjithashtu mund t’ju kërkojmë informacion kur ju raportoni një problem me website-n tonë.
 • Nëse ju na kontaktoni ne mund të mbajmë procesverbal të kësaj korrespodence.
 • Ne mund t’ju kërkojmë të plotësoni sondazhet që ne i përdorim për qëllime kërkimore, edhe pse ju nuk jeni te detyruar të reagoni ndaj tyre.
 • Detajet e vizitave tuaja në website-n tonë duke përfshirë, por jo të limituara, të dhenat e navigimit, të dhënat e vendndodhjes, sistemin operues, përdorimin e shfletuesit dhe të dhënat e tjera të komunikimit nëse kjo është e nevojshme për qëllimet tona apo të tjera, dhe burimi nga ju keni akses.
Adresat e IP dhe Cookies

Ne mund të mbledhim informacion në lidhje me kompjuterin tuaj, duke përfshirë (kur është e mundur) adresën tuaj të IP, sistemin operativ dhe llojin e shfletuesit, për sistemin e administrimit dhe për të raportuar informacionin e përgjithshem te reklamuesit tanë. Kjo është e dhënë statistikore rreth përdoruesve tanë, veprimeve te kërkimit, modeleve, dhe nuk identifikon asnjë individ dhe ne nuk do të mbledhim informacion personal në këtë mënyrë.

Ne mund të marrim informacion në lidhje me përdorimin tuaj të përgjithshëm të internetit duke përdorur skedarin e të dhënave, i cili është i ruajtur në hard diskun e kompjuterit tuaj. Këto “cookies” përmbajnë informacionin që transferohet në hard diskun e kompjuterit tuaj. Këto të dhëna na ndihmojnë neve që të përmirësojmë website-n tonë dhe të ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të personalizuar.

Ato na mundësojnë neve të:
 • Vlerësojmë masën e audiencës sonë dhe modelin e përdorimit
 • Ruajmë informacionet në lidhje me preferencat tuaja që të permiresojme median tonë në përputhje të interesave tuaja individualë.
 • Përshpejtojmë kërkimet tuaja.
 • T’ju dallojmë kur ju i riktheheni website-t tonë.

Perdorimi i informacionit

Ne përdorim informacionin e marrë nga ju në mënyrat e mëposhtme:
 • Të sigurohemi që përmbajtja në faqen tonë është e paraqitur në mënyrën më efektive për ju dhe për kompjuterin tuaj.
 • T’ju sigurojmë informacion, produkte ose shërbime që kërkoni nga ne ose që ne mendojmë që juve ju interesojnë, në rastin kur ju keni pranuar qe të kontaktoheni nga ne për qëllime të tilla.
 • Të kryejmë detyrimet tona që kanë dalë nga kontratat e bëra nga ju dhe ne.
 • T’ju lejojmë juve të merrni pjesë në pjeset interaktive të shërbimit tonë, atëherë kur ju vendosni ta bëni këtë.
 • T’ju njoftojmë në lidhje me ndryshimet në shërbimin tonë.

Ne gjithashtu mund të përdorim të dhënat tuaja, ose të lejojmë palët e treta te caktuara t’i përdorin ato për t’ju dhënë informacion në lidhje me shërbimet që mund të jenë në interes për ju dhe ne ose ata do ju kontakojmë në lidhje me keto të dhena. Nëse ju nuk dëshironi që ne të përdorim të dhënat tuaja në këtë mënyrë apo t’i kaloni të dhënat tuaja te palët e treta për arsye marketingu, ju lutem klikoni në kutinë përkatëse të vendosur te forma në të cilën ne mbledhim të dhënat tuaja.

Zbulimi i informacionit tuaj

Ne mund t’ua japim informata tuaja personale palëve të treta në këtë mënyrë:
 • Në rast se ne shesim apo blejmë ndonjë biznes në të cilin mund të zbulojmë të dhënat tuaja personale te shitësi i ardhshëm apo blerësi i biznesit.
 • Nëse e kemi për detyrë të zbulojmë ose të ndajmë të dhënat tuaja personale në mënyrë që të përputhen me ndonjë detyrim ligjor, klientët tanë apo të tjerët. Kjo përfshin shkëmbimin e informacionit me kompani të tjera dhe organizata për qëllimin e mbrojtjes së mashtrimit.

Të drejtat tuaja

Ju keni të drejtë të mos dergoni të dhënat tuaja personale për qëllime marketingu. Ne zakonisht do t’ju informojmë (përpara se të mbledhim të dhënat tuaja) nëse kemi ndërmend të përdorim të dhënat tuaja për qëllime të tilla ose nëse do t’ua zbulojmë të dhënat tuaja një pale të tretë. Ju mund të ushtroni të drejtën tuaj për të parandaluar një gjë të tillë, duke kontrolluar kutitë e caktuara në formatet që ne përdorim për të mbledhur të dhënat tuaja. Ju gjithashtu mund të ushtroni të drejtën tuaj në çdo kohë duke na kontaktuar në info@komiteti.al

Portali ynë herë pas herë mund të lidhet me website të tjera të partnerëve, reklamuesve apo llogarive tona. Nëse ndiqni një link të këtyre website-ve, ju lutem kini parasysh se ata kanë politikat e tyre të privatësisën dhe ne nuk kemi asnjë përgjegjësi apo detyrim për këto politika veprimi. Ju lutem kontrolloni politikat e privatësisë së këtyre website-ve, përpara se të pranoni të jepni të dhënat tuaja personale.

Ndryshimet në politikën e privatësisë

Çdo ndryshim që ne mund të bëjmë për politikën e privatësisë do të postohet në këtë website dhe kur është e mundur ju do të njoftoheni me e-mail. Megjithatë, ne këshillojmë që të kontrolloni këtë faqe rregullisht për t’u informuar me çdo ndryshim të nevojshëm të bërë nga ne.

Kontakte

Pyetjet, komentet dhe kërkesat në lidhje me këtë politikë të privatësisë janë të mirëpritura të adresohen në info@komiteti.al

Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close