Home * Ironi + * Kur ti dalë boja Rilindjes

Kur ti dalë boja Rilindjes

Quhet Edi Rama, me profesion piktor, gabimisht na u bë dhe Kryeministër, por së fundmi u bë lider botëror. Duke u ndihmuar nga rilindasit e tij me skandale pa fund, arriti ti lë njollën më të madhe shqiptarëve.

Rasti më i mrekullueshëm, u tregua nga antimafia italiane. Edi Rama po s’forcohej të pillte kryeveprën e radhës, kryeveprën më të çmuar dhe të rrallë në botë. Në kryeveprrën e tij zhduk me një furce 1400 kontenierë mbetje kimike.

Edi Rama po na provokon me këtë kryeveprën e tij të fundit.

Pas kësaj mund ta shpallim “Artist i Popullit”.

loading...

Leave a Reply