Home * Mistere & Alienë * Teori Konspirative * Këta nuk janë Socialista, këta janë Sorosista!

Këta nuk janë Socialista, këta janë Sorosista!

Ndërkohë qeveritarët më të përfolur për korrupsion janë partizanët më të medhenj të Vettingut përfshi :Edi Ramen, Lali Erin, Beqjen, Sajen, madje dhe Spiropalesha e Doganave!

Kaq të trashë të jeni për të mos e kuptuar se ky nuk është Vetting por Pisqolle e Pushtetit për të vrarë këdo që i rrezikon pushtetin e tyre???
Po të ishte Pjeter Arbnori gjallë do të më thoshte: Sepse Altin këta nuk janë Socialista, këta janë Sorosista!!!

Altin Goxhaj Facebook

Burimi: Blog Altin Goxhaj

loading...

Leave a Reply