Home * Lajme * Investigim * Jess L. Baily dhe Soros destabilizojnë Maqedoninë

Jess L. Baily dhe Soros destabilizojnë Maqedoninë

Ambasadori amerikan i emëruar nga Barak Obama në Maqedoni, Jess L. Baily, ka punuar në prapaskenë me Fondacionin Shoqëria e Hapur Soros “për të kanalizuar shuma të mëdha dollarësh amerikanë për këtë çështje, ambasadori amerikan ka ndërhyrë në çështjet e brendshme politike në shkelje të Konventës së Vjenës mbi Marrëdhëniet Diplomatike.

 

Linku i lajmit, për më shumë

loading...

Leave a Reply