Home * Të vjetra * Ja çfarë pune bëjnë motrat binjake, që marrin 20 mijë euro në muaj!

Ja çfarë pune bëjnë motrat binjake, që marrin 20 mijë euro në muaj!

Dana dhe Nadia Bruna, 30 vjeçe, të cilat jetojnë në Miami, Florida, fitojnë 20,000 euro në muaj nga postimi i fotove të të pasmeve të tyre të rrumbullakosura për 1.1 milion ndjekësit e tyre në Instagram.
“Ne kemi fund shpinën më të famshme në Instagram, e cila kushton shumë. Ne kemi pasur shumë punë për shkak të kësaj, ne jemi mbretëreshat e selfie-ve dhe kemi bërë një biznes të suksesshëm me këtë”, tregon njëra prej vajzave, Dana.

Dana shtoi: “Ne jemi të bekuara që kemi një trup të tillë, për shkak të prejardhjes braziliane, kështu që është e lehtë për ne për të qenë në super-formë”.

Vajzat kanë arritur që të postojnë deri në 150 selfie çdo ditë. Ato shpresojnë të kenë sukses si dhe më shumë para nga shitja e ‘belfie-ve’ në Supe-app, ku përdoruesit mund të blejnë fotografi dhe videoklipe të shkurtra.

Ato shpjegojnë se Supe-upp është e ngjashme me Snapchat-in, por me modelet më seksi në Instagram, ku nëse doni të video të shkurtra apo të merrni fotografi, atëherë duhet të paguani.

“Për dy muaj ne kemi arritur të fitojmë 6,000 euro në muaj me videot. Duke llogaritur edhe fitimet nga Instagrami, në total kemi arritur të fitojmë rreth 20,000 euro së bashku”, tregojnë ato.

Nadia thotë se ndihej keq në fillim dhe kishte frikë se mund të ishte vetëm një objekt seksual për meshkuj. “Tani unë e shoh të gjithë këtë si një bekim dhe të jem e sinqertë, u jam mirënjohës shumë atyre”, shprehet ajo.

loading...

Leave a Reply