Home * Ironi + * ISIS-at hiqen si emigrant, por në të vërtetë vijnë ta fusin shqipërinë në BE

ISIS-at hiqen si emigrant, por në të vërtetë vijnë ta fusin shqipërinë në BE

Lajmi për hapjen e një kampi nga qeveria shqiptare i ka hedhur OJQ-të në një panik, duke i bërë ata të kërkojnë truket e reja për të bërë lekë, kanë filluar me shpejtësi pikturimin e pallateve për t’i bërë ata të besojnë se jan kampe dhe ti lëshojnë me qera qeverisë. Pas lajmit të publikuar nga kryeministri poshtë derës (për shkak të refuzimit të evropës për të hapur negociatat me shqipërinë) analistët kanë dalë me mashtrime për të mbuluar arsyen e vërtetë pse vijnë ato të ISIS.

Së shpejti ato do çlirojnë shqipërinë nga tradhtarët e brendshëm dhe do e fusin në BE.

loading...