Yp Xhixhi

Histori me pikëpamje jo erotike 1

Është shumë e vështirë të duash dikë pa interes sot. Ja përshëmbull, unë e shija Pampersin si njeri me prespektivë dhe inteligjent i cili do më shërbente nëse do e kisha burrë. Nga ana tjetër pampersi më shihte si dy cica pa sutjena.

Shefin e shikoja si 500 euro ndërsa Shefi mua më shikonte si tanga të varura në tel. Njerzit fillojnë inpresionohen në momentin që marrin vesh cfarë tjetri disponon dhe nëse mund t’i shërbejë, por për sa i përket dashurisë, ajo është një legjendë apo mit i lashtë që i ka rezituar të gjitha kohrave.

Ndërtimi qoftë edhe i martesës në bazë të mardhënieve ekonomike, apo cfarëdolloj marëdhënie tjetër interesi ka mbushur një planet të gjithë me njerëz të palumtur. Kam dëgjuar se lumturia vjen nga brenda, dhe që nuk mund të jesh i lumtur duke parë gjërat jashtë.

Unë përsonalisht nuk jam e lumtur, jam materialiste dhe rjedhimisht pa dëshirën time nuk di t’i shoh gjërat brenda pasi kam harruar.

Ka edhe më keq. Nga ata që e kanë humburr rrugën. Një prej tyre ishte Pampersi.  Nuk është se Pampersi mi futi duart vetëm mua dhe nuk e ka bërë herë tjetër. Aq pa ndronjtje sa ishte ai dukej që ja kishte futur duart me mijra herë edhe sekretares së tij bjonde.

Kur e akuzuava Pampersin që pallonte sekretaren nuk e pranoi, madje rezistoi goxha.

E si mund ta bëjë këtë një cun i urtë që deri më dje ka qënë duke lexuar në ndonjë bibliotekë?

Epo Pampersi ka humbur totalisht veten, rrezik nuk e njeh më veten e tij.. Cuditërisht u shpreh se i pëlqen jeta e tij e tanishme, pra e thënë ndryshe i pëlqen që nuk e kujton dot kush është .

Pampersin e morën nga bankat e shkollës dhe e përzinenë me modele të një shoqërie që nuk i shërbejnë përmbushjes së tij, pasi influencat qoftë në punë apo shoqri janë shkaktarët kryesorë që dëmtojnë destinacionin e shpirtit.

Biseda me Pampersin ishte një bisedë tepër acaruese nga të dyja palët. Ai nuk i priti mirë akuzat që i bëra në lidhje me sekretaren e tij bjonde. Kështu më akuzoi edhe ai që pallohesha me shefin.. Bohh kjo ishte e tepërt, me mirë ja jepja qenit se shefit.

Nga këto zënka të lije të kuptoje që gjërat po arrinin kulmin e seriozitetit të vet por mbetej për tu parë…

Nuk kishte asgjë në botë që më ndryshonte mendim se ai ishte palluar me sekretaren.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close