Home * Mistere & Alienë * Teori Konspirative * Grusht shteti në vatikan
In this photo released by the Vatican's L'Osservatore Romano newspaper, Pope Benedict XVI delivers his blessing to the faithful gathered in St. Peter's Square at the Vatican, from the velvet-draped loggia of St. Peter's Basilica, during the "Urbi et Orbi" message, Latin for ''to the city and to the world", Tuesday, Dec. 25, 2007. The pontiff issued a Christmas Day appeal to political leaders around the globe to find the "wisdom and courage'' to end bloody conflicts in Darfur, Iraq, Afghanistan and the Congo. (AP Photo/L'Osservatore Romano, HO)

Grusht shteti në vatikan

Shpërndaje këtë lajm
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

George Soros, Barack Obama dhe Hillary Clinton kanë orkestruar një grusht shteti në Vatikan për të përmbysur konservatorin Papa Benedikti dhe zëvendësuar atë me radikalin e majtë të krahut Papa Francesco, sipas një grupi të udhëheqësve katolikë duke përmendur prova nga burime të ndryshme, duke përfshirë e-mail WikiLeaks.

loading...

Leave a Reply