Home * Ironi + * Ç'mënduri * Gruaja ndryshon seks, por ngel aksidentalisht shtatzënë

Gruaja ndryshon seks, por ngel aksidentalisht shtatzënë

Daily Mail ka sjellë historinë e një femre e cila u transformua në mashkull pasi ndihej e tillë.

Gjatë procesit të ndryshimit ajo u njoh me Wyley Simpson, dhe kundër çdo parashikimi Stephan, e cila ishte ende biologjikisht grua, mbeti shtatzënë në mes të kalimit të saj definitiv nga femër në mashkull.

Stephan ishte e bindur se ajo nuk mund të mbetej shtatzënë, kështu që gjithmonë kishte marrëdhënie të pambrojtura me partnerin e saj, por gjërat shkuan ndryshe.

Më herët ata kishin menduar që të adaptonin një fëmijë, por fati iu kishte rezervuar një “shaka”, që iu ndryshoi jetën.

loading...