Home * Lajme * Kundër Informim * Goldman Sachs, Soros, Trump dhe iluzionin e zgjedhjes

Goldman Sachs, Soros, Trump dhe iluzionin e zgjedhjes

Shpërndaje këtë lajm
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“Soros Fund Management” e cila, me emrin e saj nënkupton, menaxhimin e pasurisë  personale të miliarderit George Soros, siç raportohet nga “CNCB” ka fituar aksione në 14.9 milionë euro në Goldman Sachs dhe 3.9 milion Euro në Bankën e Amerikës.
Goldman Sachs dhe kompani të tjera financiare, po përfitojnë sasi të mëdha të investimeve pas fitores së zgjedhjeve presidenciale e Donald Trump.

Premtimet e Presidentit të ri për shkurtimin e taksave dhe liberalizimin, e kanë bërë sektorin financiar një bast të sigurt për investitorët.

Edhe pse Soros po investon në protesta kundër Trump në Amerikë, me vendimet e këtij të fundit po pasurohet dhe më shumë.

loading...

Leave a Reply