Home * Ironi + * Ç'mënduri * Fytyra që qeveris shqipërinë

Fytyra që qeveris shqipërinë

Nuk kupton asgjë nga piktura, por të paktën qeveris shqipërinë. I frymëzuar nga festa e partisë, Kryeministri ynë i dashur, madhështor, gjigant, i papërsëritshëm, i mrekullueshëm, pranon se ka një të metë, nuk di të pikturojë.

Populli e mbështet dhe i thotë, ska gjë, mjafton të na qeverisësh ti.

loading...