Home * Mistere & Alienë * Mistere * Energjia misterioze shkakton ndryshime në Sistemin Diellor

Energjia misterioze shkakton ndryshime në Sistemin Diellor

Në vitet e fundit, ka pasur disa anomali, jo vetëm në planetin tonë, por edhe në sistemin tonë diellor.
Kohët e fundit, dielli po sillet në një vend të parregullt.

Rotacioni diellor është në rritje, sipas vëzhgimeve të stacionit diellor Kislovodsk, në Shën Petersburg, Rusi.

Shumë planetë janë duke kaluar nëpër ndryshime shumë më të madha të klimës se sa ato që ndodhin në planetin tonë.
Në Mars, polet polare të akullit janë shkrirë në një vit të vetëm. Atmosfera në Mars po bëhet më e dendur.
Planetet Venus, Urani dhe Neptuni janë bërë të ndritshme.

Mund të jetë se ky ndryshim është i natyrshëm dhe se ajo është ciklike, siç është theksuar nga ana e kalendarit Maja; dhe me të vërtetë po hyjmë në këtë pranverë galaktike, epokën e artë që na sjell në njohjen e vetes dhe universit.

“Nëse doni të zbuloni sekretet e universit, mendoni në aspektin e energjisë,” frekuencës dhe dridhjes, thotë Nikola Tesla.

Mund të jetë se “ndryshimi i klimës” i Tokës dhe ndryshimi i njerëzimit, janë rezultat i një ndryshimi energjik galaktik që shkencëtarët nuk e kanë kuptuar, ose që nuk mund të flasin?

loading...

Leave a Reply