Lajme

E keni pyetur ndonjëherë veten çfarë bën Policia për ju?

Ti i paguan taksat dhe ato të premtojnë sigurinë por gjithësesi:

  • Vijnë gjithmonë mbasi krimi ka ndodhur.
  • Në shqipëri është më e lehtë të të rrah një polic sesa një kriminel.

Roli i policisë është të mbrojnë kriminelët e vërtetë, ato të cilët çdo ditë të vjedhin jetën dhe e kupton direkt kur ti provon të protestosh, i masakruar dhe i rrahur nga ata.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close