Home * Art & Kulturë * E bukura dhe Bisha

E bukura dhe Bisha

Nuk ka dashur të marri rreziqe Drejtori  Bill Condon, autor i të Bukurës  dhe Bishës, film i Disney që del në kinema nga data 16 mars. Filmi ka si protagonistë Emma Watson dhe Dan Stevens është besnik i origjinalit, i frymëzuar nga përralla me Jeanne-Marie Leprince de Beaumont dhe të publikuar në vitin 1991.

Kanë kaluar njëzet e gjashtë vjet, por dashuria e pa mundur mes një fshatarje kokëfortë si Belle dhe viktimës Bishë të cilit i është bërë magji, çdo herë ka për të na bërë zermën duke na rrahur fort dhe derdhur lot.

loading...

Leave a Reply