Home * Mistere & Alienë * Alienë * Dokumenti i FBI: Ne jemi vizituar nga qenie të një dimensioni tjetër

Dokumenti i FBI: Ne jemi vizituar nga qenie të një dimensioni tjetër

Shpërndaje këtë lajm
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ndërsa shumica e njerëzve janë të pushtuar nga debati rreth alienëve, në të gjithë botën, të cilët flasin për UFO në hapësirë, në Tokë, dhe numri i madh i informatorëve të cilët kanë dalë përpara duke thënë se ne nuk jemi vetëm në univers, “FBI ka një dokument shumë interesant të publikuar në faqen e tyre.

Dokumenti deklasifikuar thuhet se jo vetëm që ne kemi qenë të vizituar nga alienët, por me sa duket  kemi qenë të vizituar dhe nga qenie nga dimensione të tjera.”

Linku i FBI

loading...

Leave a Reply