Yp Xhixhi

Ditari i një vajze ministri (4 prill 2019)

Babi im është i virgjër. Po njerëzit e drejtë si do njeri, ndaj dhe Lul ku.va e hoqi nga partia. 😒 Të kesh njerëz kaq të ndershëm në familje e të kesh mundësinë të pasurohesh e ti mos e shfrytëzosh por të qendrosh pedant pa vjedhur, të vdesësh për të ngrënë, të shkosh vetëm 9 herë brenda muajit në Tajlandë për pushime ky është kulmi i shfrytëzimit që i bënë babit kur ka qenë ministër.

Ai ka vënë para nga xhepi kur vinte nga puna për të realizuar projektet e Ministrisë. E ça t’i binte në qafë popullit? 😒 Jo se të shikon zoti. Nejse, ai kishte një gjë të mirë që unë e kuptoj duke njohur veten. Vjedhjet dhe shtimin e dashnoreve i bënte si skuth pa e kuptuar njeri. I lumtë k..i. Ika se më ngeli sushi pa ngrenë, ma ngecet në fyt me ato komente që bëni .😒

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close