Home * Lajme * Kundër Informim * Difekti më i madh i Rilindjes

Difekti më i madh i Rilindjes

Shpërndaje këtë lajm
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Difekti më i madh i Rilindjes, është se flet një gjuhë të vështirë, gjuhë arrogance, shpifjeje, balte, akuzave të sajuara, gënjeshtrat, kërcënimesh, shantazhesh, nënshtrimesh, përgojimesh, përgjimesh, favoresh, sponsorizimesh, koncesionesh, hashashi, antishteti, shpërfytirimi të qënies njerëzore, shkatërrimi të familjes, mohimi të Zotit, nëpërkembje të kombit, nacionalizmi fals…

Kur njerëzit e Rilindjes flasin, nuk është që ne njerezit e thjeshtë nuk jemi dakort, por, nuk kuptojme asnjë mut. Flasin veshtirë, sepse gjithë kjo zgjuarsi e Rilindjes bën muhabete K..i, i drejtohet nje publiku K..i, në televizjone K..i dhe emisione K..i. Dhe ta di Rilindja se K..i nuk ju çon në asnjë vend.

Kjo qeveri është qeveria më e dështuar e të gjitha kohërave.

loading...

Leave a Reply