Mistere & Alienë

Dallgët e ngrira të Nantucket: midis bukurisë dhe misterit

Fotografi dhe surfisti Jonathan Nimerfroh ka dokumentuar një dukuri mjaft të rrallë dhe interesante.
Në Nantucket, në jug të Cape Cod, Massachusetts (Shtetet e Bashkuara), dallgët 60-90 cm të larta, gjysmë të ngrira përplaseshin ngadalë në plazh.

Për të arritur në këtë dukuri, ka ndihmuar temperaturat e ftohta deri në -15 gradë.

 

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close