Home * Mistere & Alienë * Alienë * Chris Augustine: “Unë jam rrëmbyer nga alienët dhe kam një objekt metalik të çuditshëm të implantuar në këmbë …”

Chris Augustine: “Unë jam rrëmbyer nga alienët dhe kam një objekt metalik të çuditshëm të implantuar në këmbë …”

Kjo ishte deklarata kërkuesit të alienëve, Chris Agostino, në një konferencë për UFO-t në janar. Ai është një person i cili beson tek alienët dhe prezencën e tyre këtu në Tokë.

loading...

Leave a Reply