Lajme

Çështja e vjedhjes së 2 apo më shumë milion eurove: Dënohet i gjithë zinxhiri i sigurisë private dhe shtetrore së aeroportit. Do flenë gjum deri në mbarim të zgjedhjeve

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close