Home * Mistere & Alienë * Alienë * CEO SpaceX Elon Musk: “Alienet ndoshta ata janë mes nesh. Unë nuk e di.”

CEO SpaceX Elon Musk: “Alienet ndoshta ata janë mes nesh. Unë nuk e di.”

A do  dini se disa njerëz janë duke thënë se Elon Musk është një i alien? E pra, vizionari sipërmarrësi / inxhinieri / shpikës tha se nuk është alien, por dyshoj se ato mund të jenë në shoqërinë tonë dhe të jetojnë mes nesh, kjo nuk është e pamundur.

Në ditët e fundit, Elon Musk ka qenë i ftuar për të folur në Samitin për Qeverisjen Botërore në Dubai. Kur u pyet për mundësinë e jetës aliene, Musk dha një përgjigje të sinqertë:

“Ndoshta ata janë mes nesh.

Unë mendoj se kjo është një nga pyetjet më të mëdha të fizikës dhe filozofisë. Ku janë alienet? Ndoshta ata janë mes nesh. Nuk e di.

Disa njerëz mendojnë se unë jam një alien. Unë nuk jam; por natyrisht në qoftë se unë do isha nuk do të jua thoja ..

loading...

Leave a Reply