Lojra

Rritja e tregut të aplikacioneve, Kina 50% të shkarkimeve

Nëse tregu i smartfonëve vuan, e njëjta gjë nuk mund të thuhet për atë të aplikacioneve, të lindur pak më shumë se 10 vjet më parë pas lancimit të iPhone. 2018 ishte një vit tjetër i rritjes me shkarkime që tejkalonin shifrën prej 194 miliardë dollarësh, një rritje prej 35% krahasuar me vitin 2016. Shpenzimet globale, megjithatë, kaluan 100 miliardë ...

Read More »

Krijohet video lojë për Edi Ramën

“Tepsia ime” është video loja më e re për kryeminstrin Rama e krijuar dhe ideuar nga stafi i portalit Komiteti.al Kjo lojë është shumë e lehtë për t’u luajtur duke ju krijuar mundësinë të luajë kushdo. Në qendër të lojës është kryeministri Edi Rama.  Stafi ka krijuar lojën nisur nga dëshira e kryeministrit për të qenë prezent kudo, madje edhe ...

Read More »