Alienë

A ka jetë në Mars? Zbulimi i fundit i Rover-it mund të japë një përgjigje

Roveri Curiosity i Nasës ka zbuluar molekula të reja organike rezistente në shkëmbinjtë sedimentarë prej 3 mijë milionë vitesh në Mars. Zbulimi i publikuar në revistën “Science” rrit mundësitë që një regjistër i banueshëm dhe i jetës marsiane të jetë ruajtur pavarsisht nga kushtet ekstreme të fqinjit tonë. Në një komunikatë, udhëheqësi i këtij studimi Jen Eingenbrode shprehet se sipërfaqja ...

Read More »

X-Files, Video me shumë të vërteta të fshehura

Nga minuta e 3 e kësaj video shumë besojnë që ka shumë të vërteta të fshehura.

Read More »

Një njeri harxhon $ 50,000 për tu bërë një alien

Vinny Ohh, 22, Los Angeles, California, iu nënshtrua 110 procedura për tu bërë një “jashtëtokësor”. Artisti i mack-up thotë: As burrë dhe as grua, kështu aspekti i tij ekstrem është një mënyrë për të reflektuar atë se çfarë ju jeni brenda. Sigurisht që ne nuk jemi askush për gjykuar…

Read More »

UFO-t në Shqipëri

Studimet dhe shkrimet ufollogjike qenë të përhapura mjaft në botën jashtë vendit tonë të izoluar. Në Shqipëri kishin depërtuar disa lloje filmash  të rrallë, por  dhe në këtë  izolim,shteti mbante në vëmëndje UFO-logjine. Studimet dhe dosjët e hapura për këtë fenomen në Shqipëri , ruheshin nën siglen “ Top secret ”. Sigurimi i Shtetit, kishte caktuar personel  të specilizuar për ...

Read More »

KGB raporton: “23 ushtarë rusë u kthyen në gur pas një sulmi UFO”

Ushtria ruse kishte rrëzuar një disk fluturues të vogël para se të sulmohej nga alienët e mbijetuar, thotë një raport sekret i CIA-s. Një raport tronditës, rreth 23 ushtarë të cilët janë kthyer në gur nga alienët, i cili ishte “varrosur” në mesin e mijëra dokumenteve sekrete të cilat janë publikuar në internet nga agjencia inteligjencës në SHBA. Ky raport, ...

Read More »

Dokumenti i FBI: Ne jemi vizituar nga qenie të një dimensioni tjetër

Ndërsa shumica e njerëzve janë të pushtuar nga debati rreth alienëve, në të gjithë botën, të cilët flasin për UFO në hapësirë, në Tokë, dhe numri i madh i informatorëve të cilët kanë dalë përpara duke thënë se ne nuk jemi vetëm në univers, “FBI ka një dokument shumë interesant të publikuar në faqen e tyre. Dokumenti deklasifikuar thuhet se ...

Read More »

Chris Augustine: “Unë jam rrëmbyer nga alienët dhe kam një objekt metalik të çuditshëm të implantuar në këmbë …”

Kjo ishte deklarata kërkuesit të alienëve, Chris Agostino, në një konferencë për UFO-t në janar. Ai është një person i cili beson tek alienët dhe prezencën e tyre këtu në Tokë.

Read More »

Christopher Everard: “NASA ka gjetur një mënyrë për të hapur një vrimë në hapësirë-kohë”

Artikulli i mëposhtëm është shkruar nga Terrence Aym. Një studiues i fenomeneve atmosferike të panjohura ka ofruar dëshmi se NASA po kryen eksperimente të pabesueshme, mundësisht në bashkëpunim me HAARP. Ai beson se shkencëtarët kanë gjetur një mënyrë për të hapur një vrimë në hapësirë-kohë.

Read More »

CEO SpaceX Elon Musk: “Alienet ndoshta ata janë mes nesh. Unë nuk e di.”

A do  dini se disa njerëz janë duke thënë se Elon Musk është një i alien? E pra, vizionari sipërmarrësi / inxhinieri / shpikës tha se nuk është alien, por dyshoj se ato mund të jenë në shoqërinë tonë dhe të jetojnë mes nesh, kjo nuk është e pamundur. Në ditët e fundit, Elon Musk ka qenë i ftuar për ...

Read More »

Ja e vërteta e 4 UFO-ve të vdekur

Në fillim të dhjetorit të vitit 1999, Qendra për studime të UFO-ve kishte marrë një letër nga e bija e priftit Turner Hamilton Holt: “Dua që me ju të ndaj disa sekrete, të cilat kanë qëndruar në familjen tonë që nga Lufta e Dytë Botërore. Kjo ka të bëjë me diçka që babait tim i kishte treguar kushëriri i tij, ...

Read More »