Home * Mesazh + (page 2)

Mesazh +

Sekreti i një personi fisnik

Shpërndaje këtë lajm      Përpara biri im do të kesh rrugë të gjatë për të bërë por dua të dish një gjë: Sekreti i një personi fisnik është i bazuar në sinqeritet, seriozitet dhe respekt.

Read More »

Përgjigje për metodën e qeverisjes së popullit

Shpërndaje këtë lajm      Metoda e qeverisjes është rregullimi i jetës së popullit, metoda e rregullimit të jetës së popullit është shqyrtimi i halleve të tij.

Read More »

Bota dhe Shqipëria

Shpërndaje këtë lajm      Bota nuk vijnë të shëkojnë sa tolerancë e madhe mbretëron në Shqipëri, po venë re vetëm që fetë nuk na lenë të bashkohemi e të çlirohemi.

Read More »

Gënjeshtra i ka këmbët e shkurta

Shpërndaje këtë lajm      “Ju mund të gënjeni të gjithë për pak kohë. Ju mund të gënjeni dikë përgjithmonë. Por ju nuk mund të gënjeni të gjithë përgjithmonë. ” Abraham Lincoln

Read More »

Liria, Jim Morrison

Shpërndaje këtë lajm      Njerëzit mendojnë që janë të lirë, por nuk janë të lirë ta besojnë.

Read More »

Mos shit shpirtin për 100 Euro

Shpërndaje këtë lajm      Në shekuj shqiptarët kanë luftuar beteja, e kanë kapur armikun për fyti dhe s’kanë lënë armik pa luftuar. Por tani jemi të rrethuar prej armiqve. Nuk është armik me të cilin të përleshesh ballë për ballë. Armiku ynë është vetvetja. Lërini mënj’anë mendimet partiake, kanë qenë dëmprurëse gjithmonë për ne. Ato janë vënë aty nga ne, për të ...

Read More »

Thënie, Ertuğrul

Shpërndaje këtë lajm      Arma ime, është mëndja.

Read More »

Ç’do ditë

Shpërndaje këtë lajm      Për ato që duhen, është San Valentino ç’do ditë.

Read More »

‘Dashuria nuk festohet, ajo bëhet’, San Valentino

Shpërndaje këtë lajm      Për dashuri bëhet gjithçka.  

Read More »

Ermal Meta këndon Amara terra mia (video)

Shpërndaje këtë lajm      Një performancë vokale drithëruese që ka fituar një ovacion duke ngritur në këmbë publikun dhe duke bërë që shtypi italian të shkruaj shumë mirë për të.

Read More »