Foto e Ditës

Foto e Ditës

Liri

Pa koment

Dua Lipa dhe Bebe Rexha në Grammy Awards

Vajzat Shqiptare që na bënë krenarë në këtë event botëror.

Protesta “Mbro Teatrin”

Sot është një ditë e rëndëishme, kauza për mbrotjen e Teatrit nga aksioni i parë publik mbush 1 vit.
Close
Close