Home * Stil * Udhëtime

Udhëtime

Oceania

Nëse shkoni në Tasmania,  ju propozojmë për të vizituar një fermë gocë midhjesh, dhe ju thoni po; Nuk ka kohë për të fjetur, kjo është një përvojë që ju nuk do të harroni. Marine Farm Freycinet është e vendosur në mes të askundit, si dhe pjesa tjetër e Tasmanisë, një pikë e tokës që u nda mijëra vjet më parë ...

Read More »