Home * Mesazh + * Bota dhe Shqipëria

Bota dhe Shqipëria

Bota nuk vijnë të shëkojnë sa tolerancë e madhe mbretëron në Shqipëri, po venë re vetëm që fetë nuk na lenë të bashkohemi e të çlirohemi.

loading...

Leave a Reply