Lajme

Babos sjell në Shqipëri nano-teknologjinë e Veshjes Qeramike të makinave

Ka nisur aktivitetin e saj kompania e sistemit të mbrojtjes së bojës së automjeteve, Babos.   

BABOS, sjell në treg nano-teknologjinë për mbrojtjen e makinave me veshje qeramike. Veshja Qeramike mbron makinën nga gërvishtjet, pluhurat apo ndotësit kimikë. Ajo i jep shkëlqim makinës suaj si të ishte e re, duke evituar edhe lyerjen me bojë.

Doni që makina juaj të duket po aq e mahnitshme sa ditën kur e bletë të re. Megjithë përpjekjet tuaja për mirëmbajtjen e saj, gërvishtjet, njollat ​​fillojnë të përhapen në sipërfaqen e makinës suaj, gjithashtu boja fillon të zbehet nga dielli.

Balta, pluhuri, shiu i ndotur, breshëri, pluhuri i tmerrshëm i frenave ect fillojnë të ngjiten në makinën tuaj pothuajse menjëherë pas pastrimit të saj. Duke larë makinën tuaj shpesh është e mërzitshme, monotone dhe mbi të gjitha ka kosto.

Nano-teknologjia me Veshje Qeramike merr përsipër këto probleme në makinën tuaj.

Kjo veshje është si një shtresë e dytë e makinës suaj, plotësisht e padukshme ndaj syrit, e cila mbush poret dhe i jep shkëlqim mahnitës sipërfaqes së saj duke e bërë të duket si e sapo dalë nga fabrika.

Çdo papastërti e mbetur në makinë mund të hiqet me shumë pak përpjekje.

Veshja qeramike punon shumë më shumë në mbrojtjen e sipërfaqes së automjetit tuaj, se një lyerje e zakonshme me bojë.

Që nga momenti që makina do të vishet me shtresën qeramike dëbora, uji, akulli, balta, pluhurat dhe çdo papastërti do të rrëshqasi sapo te këtë kontakt me sipërfaqen e makinës.

Popullariteti i Veshjes Qeramike po rritet shumë pasi përfitimet janë të jashtëzakonshme.

Përsos mbrojtjes së jashtme edhe sediljet do të mbrohen nga nano-teknologjia me Veshje Qeramike duke i bërë të duken si të reja.  Gjithshtu do të bëhet edhe pastrimi i kondicionerit duke eleminuar cdo papastërti dhe erën e pakëndëshme të mykut.

Kompania ka vënë në dispozicion faqen në Facebook Babos.al, dhe numrat e kontakteve: 067 60 55 577, 067 60 55 566.

 

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close