Home * Author Archives: admini

Author Archives: admini

Letër babait

Urime! Rrudhat në fytyrën tënde tregojnë shumë për kalvarin e vuajtjeve që un ju kam shkaktuar. Janë të vetmet që nuk mund ti fshehësh përballë meje! Ta njoh dhe shpirtin babi, i copëtuar e aspak i qetë për të ardhmen e fëmijëve të tu. Por përsëri mbahet, është një shpirt fisnik e plot dashuri. Të dua baba! U solle mirë e ...

Read More »

Nuk është zemra përgjegjëse

Këto janë neuronet transmetuese të gjëndjeve tona. Raporti i tyre në % tregon lumturinë, stresin, ankthin, skizofreninë dhe çdo ndjesi të momentit tek njeriu. Truri është përgjegjës për gjithçka, zemra është thjeshtë një pompë. Bien poshtë shprehjet ” Zemra ime “ ,  ” Të dua me zemër “ , ” Më ke thyer zemrën “ .

Read More »

“Tranzicion m… me nder jush”

Tranzicion : Proçes ndryshimi që zhvillohet gjatë një periudhe kohe. Ky term bën përjashtim për vendin tonë, Shqipërinë, për ne shqipëtarët. Ne kemi kohë që jemi në një autobus urbani që përshkruan një itinerar të caktuar me fanatizëm të habitshëm. Pa stacione ndalimi, e herë herë për të ndryshuar disi monotoninë ecim dhe mbrapa.   Shoferët e njohin mirë këtë ...

Read More »

Mesazh

Fëmija juaj do të ndjekë shembullin tënd… Jo këshillat tuaja…

Read More »

Ky kalbëzim…

E dini se kush mblidhet rreth njerëzve të fuqishëm??? Bashkpunëtorët në krim, lajkatarët, kurvat, dorëputhësit, karagjozët, të pafytyrët, dallaveraxhinjtë, politikanë,  mbajtës çantash, ngatrrestarë, rrufjanë, ministra, profetë të rremë, të pa besë e të poshtër, profesionistë iluzionesh dhe sharlatanë! Nuk e dinë që duke bërë lajka njerëzve me pushtet nuk arrihet pushteti? Që ta marrësh atë duhet ta duash atë! Armët ...

Read More »

Një mace dhe një qen

Një mace dhe një qen ulur
 rrinë karshi mërzitur pa masë, Në shtëpinë ku banonin
 , në mes donin një dërrasë, Xheloze macja se qeni hante mirë, 
xheloz dhe qeni se macja skish zinxhirë.

Read More »