Home * Lajme * Arkitekti i shkatërrimit është arroganca
Vector illustration Boss screaming his employee

Arkitekti i shkatërrimit është arroganca

Kryeministri ose dorëhiqet, ose thjesht do hiqet! Ky është çmimi i arrogancës që duhet të paguajë! Kështu shpëtojnë zgjedhjet dhe drejtësia!

Francisco de Quevedo ka thënë :

Arkitekti i shkatërrimit është arroganca, vë themelet lartë dhe çatinë poshtë.

loading...