Lajme

Mistere & Alienë

Shkencë & Teknologji

Art & Kulturë

Stil

Sport

Rubrika "Kazani"

loading...

Mesazh +

“Nanë, un nuk i tradhtova shokët!”/ Zbulohet letra e rrallë e Pjetër Arbnorit

Letra e nxjerrë fshehurazi nga burgu me 2 korrik 1979, ku Arbnori shpjegon  gjithë rrethanat e arrestimit, dëshmitarëve të rremë ...

Read More »

Kuptimi i jetës për çdo shenjë të horoskopit

Astrologët konfirmojnë se çdo shenjë e zodiakut ka prioritetet e veta në jetë. Le t’i zbulojmë se cilat janë dhe ...

Read More »

Këto janë rrënjët e çdo problemi në jetën tuaj

Të qenët jorealist e të paturit pritshmëri të mëdha mund të rezultojë lënduese. Kjo është një sjellje e rrezikshme sipas ...

Read More »

Viti i derrit në horoskopin kinez

Përsos horoskopit internacional është edhe ai kinez i cili këtë vit vjen me shumë supriza. Ky vit për kalenderin kinez  ...

Read More »

Ironi +