loading...
Home * Tag Archives: shqiptar

Tag Archives: shqiptar

Mundësitë e shqiptarëve nga Atlantida legjendare

Mundësia e prejardhjes së shqiptarëve nga Atlantida e lashtë legjendare, kuptohet, është totalisht në suazat e një hipoteze të së mundshmes, me tendenca serioze akademike edhe të dëshmimit të saj të afërt materialo-shkencor. Në kuluaret e historiografisë botërore, ekzistojnë një tendencë serioze e dëshmimit të mundshëm të një hipoteze tejet të guximshme se, shqiptarët dhe baskët, janë 2 popuj specifik ...

Read More »

Thënie mbi shqiptarët e Shqipërinë

“Nga thëniet të cilat mbledhim nëpër lista të caktuara duhet përfshirë edhe ato të cilat nuk na pëlqejnë, por që i takojnë temës. Sfida më e madhe është të pranohet dhe të hidhet në shesh e vërteta e jo të injorohet ajo.” – Skender Mustafi “…duam vetëm bashkimin dhe unitetin e racës shqiptare, përparimin e saj intelektual dhe ekonomik me ...

Read More »

Edhe një shqiptar tjetër vritet nga policia Greke, numri shkon në 96-të.

Një tjetër shqiptar ka vdekur nga dhuna e policisë greke. Lajmin e bën të ditur gazetari shqiptar që jeton në Athinë, Shpëtim Zinxhiria. “Dyshimi që pata publikuar pak ditë më parë lidhur me zhdukjen e shqiptarit nga punonjës të policisë greke është i vërtetë”, shkruan Zinxhiria. Sipas tij, ngjarja ka ndodhur kohë më parë nga punonjës të policisë së Rajonit ...

Read More »

Vjedhja e fundit nga Skifterat

Lexoni artikullin per te zbuluar se cfare kane vjedhur Skifterat e Lacit se fundi….

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com