loading...
Home * Tag Archives: para

Tag Archives: para

Të gjithë lekët që keni janë fallso

Pse të gjithë lekët që janë në qarkullim janë fallso? Sepse është një copë letre pa asnjë garanci nga rezerva e arit, sepse Banka Qendrore (private) i kushton 50lek për të prodhuar një kartëmonedhë, kosto e letrës dhe bojës, kurse ne na jep borxh vlerën nominale të tij bashkë me interesa që nuk do mundemi ti paguajmë kurë pasi nuk ...

Read More »

Rrëfehet Fred Peza: Nuk shpenzoj asnjë lekë për oksigjenin

I dashur Shef Edi, Endri Transparenti jam. Fredi ka shkëlqyer sot tek Koli. Ka bërë një shpjegim brilant mbi kursimet duke na kursyer dhe neve kohën për të sqaruar atë punën e bankës. Pjesët kryesore të intervistës po t’i nis me e-mail, sepse në këtë mënyrë dhe ti kursen kohën tënde dhe nuk ke nevojë ta shohësh gjithë emisionin në ...

Read More »

Prokuroria thellon hetimet për Alfred Pezën, kërkesë Kuvendit

Prokuroria e Përgjithshme ka thelluar hetimet për deputetin socialist, Alfred Peza, i akuzuar për tre vepra penale, për evazion fiskal, deklarim i rremë i pasurisë dhe falsifikim dokumentesh. Hetimet për deputetin Peza nisën pasi bashkëshortja e tij ka blerë aksione në një bankë të nivelit të dytë, me afro 1 %, me vlerë 1.13 miliardë lekë të vjetra. Prokuroria e ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com