loading...
Home * Ironi + * Nikolla: “Statusi i një qeverie të sukseshme vlen vetëm kur ka 10 ministra katranjosa e ngelsa”

Nikolla: “Statusi i një qeverie të sukseshme vlen vetëm kur ka 10 ministra katranjosa e ngelsa”

“E thirra këtë konferencë për ju studentë që u bashkuat me fuqitë e errëta, që t’ju jepja përfundimisht përgjigje për të gjitha kërkesat që keni bërë dhe t’ju bëjë të kuptoheni posaçërisht se ne jemi një qeveri e ndershme. Unë jam një njeri i ndershëm, babai im është një person i ndershëm, të gjithë anëtarët e qeverisë janë njerëz të ndershëm, ndoshta përveç ndonjë anëtari të rilindjes , i cili ka ngelur këtu në PS për aq kohë sa asgjë tjetër nuk i jep atij uzufruktin e tij. Unë nuk kuptoj asgjë për arsimin dhe ligjin, bëj ç’më thonë! “

Komento
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com