loading...
Home * Mistere & Alienë * Mistere * Jan Harzan: “Në Bazën S4 në Nevada fshihen anije Aliene, siç thoshte Bob Lazar”

Jan Harzan: “Në Bazën S4 në Nevada fshihen anije Aliene, siç thoshte Bob Lazar”

Andre Milne, është themelues i kompanisë të teknologjisë së mbrojtjes “Unicorn Aerospace” një kompani kanadeze e fshehtë e cila rezulton të jetë “udhëheqëse në botën ezhvillimit të teknologjisë së përparuar ajrore.” Në një intervistë të fundit tek Express.co.uk, Milne ka zbuluar dhe konfirmuar që din në lidhje me qëllimin e Zonës 51:

“Zona 51 është një strukturë shumë e sigurtë e hapësirës ajrore që ka një shumëllojshmëri qëllimesh për të siguruar që Shtetet e Bashkuara të mbeten në superioritet taktik kundër çdo kërcënimi.”

Komento

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com