loading...
Home * Mistere & Alienë (page 4)

Mistere & Alienë

Takohen Lu dhe Tahiri tek shef Edi

Ambasadori amerikan Donald Lu dhe ministri Saimir Tahiri janë takuar sot në zyrat e Kryeministrit.

Read More »

Planet X: Po hyjmë në një periudhë potencialisht katastrofike

Zecharia Sitchin, studiues i njohur dhe autor, ka thënë se Planeti X kalon në hapësirë në një orbitë të lartë eliptike, po i afrohet Tokës nga jugu, pastaj del nga ana e pasme e diellit para se të dalë përsëri jashtë sistemit tonë diellor çdo 3600-vjet. Gjithashtu është  thënë se ju mund të shihet vetëm ylli xhuxh kafe në horizontin ...

Read More »

Objekt i madh kub vazhdon të shfaqet në frontin e Diellit

Objekti kub që është konsideruar si një UFO e mundshme është parë në afërsi të Diellit tonë në 22 dhjetor nga myunhauzen74 i YouTube, një teoricien komploti i njohur për pozicionin e tij kundër NASA-s. Në fotot e publikuara nga NASA SOHO (Solar dhe Observator Heliospheric), një kubë sa madhësia e Tokës mund të shihet në afërsi të yllit tonë ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com