loading...
Home * Mistere & Alienë (page 3)

Mistere & Alienë

Soros porosit një skenar filmi për të shpëtuar Ramën

Në një intervistë për gazetën britanike “The Telegraph”, Edi Rama thotë: “Mos na lini të biem në dorë të rusëve, lutet lideri shqiptar, nga frika se SHBA do të largohet” Në qoftëse Lideri Suprem thotë kështu, ka filluar puna për të përgatitur skenarin nga ana e Soros. Janë ditë të vështira për Soros, që përveç se duhet të përgatit skenare ...

Read More »

Koha po shpejton, Edi Ramës po i mbaron…

Energjia e errët në shqipëri ka marrë pushtetin dhe po e mban të orientuar tek negativizmi. Duke u rritur me shpejtësi, prodhuar frikë, varfëri, krim, stres dhe urrejtje, në një nivel ndoshta asnjëherë parë deri më sot. Ndodhemi në një moment vendimtar të historisë ku do të zgjedhim të ardhmen tonë të përbashkët ose nuk do të kemi një të ...

Read More »

Dokumenti i FBI: Ne jemi vizituar nga qenie të një dimensioni tjetër

Ndërsa shumica e njerëzve janë të pushtuar nga debati rreth alienëve, në të gjithë botën, të cilët flasin për UFO në hapësirë, në Tokë, dhe numri i madh i informatorëve të cilët kanë dalë përpara duke thënë se ne nuk jemi vetëm në univers, “FBI ka një dokument shumë interesant të publikuar në faqen e tyre. Dokumenti deklasifikuar thuhet se ...

Read More »

Chris Augustine: “Unë jam rrëmbyer nga alienët dhe kam një objekt metalik të çuditshëm të implantuar në këmbë …”

Kjo ishte deklarata kërkuesit të alienëve, Chris Agostino, në një konferencë për UFO-t në janar. Ai është një person i cili beson tek alienët dhe prezencën e tyre këtu në Tokë.

Read More »

Christopher Everard: “NASA ka gjetur një mënyrë për të hapur një vrimë në hapësirë-kohë”

Artikulli i mëposhtëm është shkruar nga Terrence Aym. Një studiues i fenomeneve atmosferike të panjohura ka ofruar dëshmi se NASA po kryen eksperimente të pabesueshme, mundësisht në bashkëpunim me HAARP. Ai beson se shkencëtarët kanë gjetur një mënyrë për të hapur një vrimë në hapësirë-kohë.

Read More »

CEO SpaceX Elon Musk: “Alienet ndoshta ata janë mes nesh. Unë nuk e di.”

A do  dini se disa njerëz janë duke thënë se Elon Musk është një i alien? E pra, vizionari sipërmarrësi / inxhinieri / shpikës tha se nuk është alien, por dyshoj se ato mund të jenë në shoqërinë tonë dhe të jetojnë mes nesh, kjo nuk është e pamundur. Në ditët e fundit, Elon Musk ka qenë i ftuar për ...

Read More »

Grusht shteti në vatikan

George Soros, Barack Obama dhe Hillary Clinton kanë orkestruar një grusht shteti në Vatikan për të përmbysur konservatorin Papa Benedikti dhe zëvendësuar atë me radikalin e majtë të krahut Papa Francesco, sipas një grupi të udhëheqësve katolikë duke përmendur prova nga burime të ndryshme, duke përfshirë e-mail WikiLeaks.

Read More »

‘Dora e fshehur’. Sekreti i lidërve që sunduan botën!

Kjo duket e pamundur por ne do të shohim origjinën masonike të “dorës së fshehur” dhe të njerëzve më të fuqishëm që kanë bërë këtë gjest nëpër pozat e tyre të famshme. A ka forcë të fshehur pas ngjarjeve botërore të shekujve të kaluar? A është rënia e monarkive evropiane, ajo që ka sjellë në radhë Epokën e Iluminizimit dhe ...

Read More »

Misteri i anijes kozmike X-37B, në orbitë për gati dy vjet, por askush nuk e di pse

Lufta për pushtimin e hapësirës, edhe pse anijet amerikane kanë shkuar në pension prej vitesh, nuk ka pushuar. Agjencitë e ndryshme hapësirë vazhdojë të punojë fshehurazi në mjete dhe teknologji. Edhe Shtetet e Bashkuara, nëpërmjet Forcave Ajrore të SHBA-së, janë duke kryer nisje periodike të anijes kozmike X-37B. Avioni, një anije e vogël që nuk kërkon ekuipazh, është tani duke ...

Read More »

Ja e vërteta e 4 UFO-ve të vdekur

Në fillim të dhjetorit të vitit 1999, Qendra për studime të UFO-ve kishte marrë një letër nga e bija e priftit Turner Hamilton Holt: “Dua që me ju të ndaj disa sekrete, të cilat kanë qëndruar në familjen tonë që nga Lufta e Dytë Botërore. Kjo ka të bëjë me diçka që babait tim i kishte treguar kushëriri i tij, ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com