loading...

Mistere

Mundësitë e shqiptarëve nga Atlantida legjendare

Mundësia e prejardhjes së shqiptarëve nga Atlantida e lashtë legjendare, kuptohet, është totalisht në suazat e një hipoteze të së mundshmes, me tendenca serioze akademike edhe të dëshmimit të saj të afërt materialo-shkencor. Në kuluaret e historiografisë botërore, ekzistojnë një tendencë serioze e dëshmimit të mundshëm të një hipoteze tejet të guximshme se, shqiptarët dhe baskët, janë 2 popuj specifik ...

Read More »

Zgjidhet një mister tjetër i Ishullit të Pashkës

Moait, figurat e famshme prej guri në Ishullin e Pashkës kanë shekuj që mahnitin. Tani një studim i realizuar nga një ekip i përbashkët mes universiteteve të Pensilvanisë dhe Binghamton-it ka zgjidhur një tjetër mister që vishte statujat. Si kanë mundur vendasit të vendosin kapele guri mbi kokat e disa prej tyre? Këta gurë arrijnë deri në 13 tonë dhe ...

Read More »

Mbi pasqyrat magjike, zjarrin, dritën, errësirën dhe ujin …

Per njeriun e lashte, çdo send ne natyre permbante nje energji te veçante te pa dukshme nga syri i njeriut. Kjo fuqi mistike quhet “Mana”. Fale kesaj energjie dhe force funksionon dhe magjia. Kjo sasi energjie-force qe eshte e pranishme kudo ne univers, aktivizohet ne saje te disa fjaleve magjike apo teleturgjive te veçanta magjike. Çdo objekt, send, gjalles mbart ...

Read More »

Qyteti Antarktik i humbur?

Shkencëtarët janë habitur nga vëzhgimet çuditshme të një gjigandi ‘anomali’ varrosur nën akullin e Antarktigës. Zbulimi shokues thotë që ka qytetërimin të lashtë të ngrirë në milje nën akullin  Antarktik – dhe mund të jetë qyteti i humbur i Atlantidës. Teoricienët e konspiracionit besojnë se ka një qytet sekret të ngrirë dhe mund të jetë qyteti i humbur i Atlantidës. ...

Read More »

Energjia misterioze shkakton ndryshime në Sistemin Diellor

Në vitet e fundit, ka pasur disa anomali, jo vetëm në planetin tonë, por edhe në sistemin tonë diellor. Kohët e fundit, dielli po sillet në një vend të parregullt. Rotacioni diellor është në rritje, sipas vëzhgimeve të stacionit diellor Kislovodsk, në Shën Petersburg, Rusi. Shumë planetë janë duke kaluar nëpër ndryshime shumë më të madha të klimës se sa ...

Read More »

Nikola Tesla dhe numrat 3-6-9

Edhe pse shumë njerëz e lidhin Tesla me energjinë elektrike, e vërteta është se shpikjet e tij kanë shkuar shumë përtej. Në fakt, ai ka bërë shumë progres, të tilla si komunikim pa tel (wifi), turbina, helikopterë (edhe pse da Vinci ishte i pari që kishte ketë ide), dritat fluoreshente dhe neoni, silurët, X-ray dhe të tjerët. Kur ai vdiq, ...

Read More »

Çfarë thuhet në Kuran për fundin e botës

Prej shumë vitesh janë bërë parashikime nga personazhe të ndryshëm, se kur dhe i do të vijë fundi i botës, por sot shumë prej këtyre parashikimeve kanë rezultuar false. Ndërkohë që edhe në librin e shnjtë të Kuranit ëhstë parashikuar se kur do të vijë fundi i botës. Ndëryshe nga parashikuesit si Nostradamusi, Fiset maja, po baba vanga, në Kuran ...

Read More »

Antikrishti u identifikua

Antikrishti: Një njeri në dukje i mirë

Read More »

Jan Harzan: “Në Bazën S4 në Nevada fshihen anije Aliene, siç thoshte Bob Lazar”

Andre Milne, është themelues i kompanisë të teknologjisë së mbrojtjes “Unicorn Aerospace” një kompani kanadeze e fshehtë e cila rezulton të jetë “udhëheqëse në botën ezhvillimit të teknologjisë së përparuar ajrore.” Në një intervistë të fundit tek Express.co.uk, Milne ka zbuluar dhe konfirmuar që din në lidhje me qëllimin e Zonës 51: “Zona 51 është një strukturë shumë e sigurtë ...

Read More »

Misteri i anijes kozmike X-37B, në orbitë për gati dy vjet, por askush nuk e di pse

Lufta për pushtimin e hapësirës, edhe pse anijet amerikane kanë shkuar në pension prej vitesh, nuk ka pushuar. Agjencitë e ndryshme hapësirë vazhdojë të punojë fshehurazi në mjete dhe teknologji. Edhe Shtetet e Bashkuara, nëpërmjet Forcave Ajrore të SHBA-së, janë duke kryer nisje periodike të anijes kozmike X-37B. Avioni, një anije e vogël që nuk kërkon ekuipazh, është tani duke ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com