loading...
Home * Mistere & Alienë

Mistere & Alienë

Mundësitë e shqiptarëve nga Atlantida legjendare

Mundësia e prejardhjes së shqiptarëve nga Atlantida e lashtë legjendare, kuptohet, është totalisht në suazat e një hipoteze të së mundshmes, me tendenca serioze akademike edhe të dëshmimit të saj të afërt materialo-shkencor. Në kuluaret e historiografisë botërore, ekzistojnë një tendencë serioze e dëshmimit të mundshëm të një hipoteze tejet të guximshme se, shqiptarët dhe baskët, janë 2 popuj specifik ...

Read More »

Simbolet e Iluminati në Sheshin Skënderbej

Pak simbolikë e Iluminati, është e dobishme për ata që duan të mësojnë të njohin shumë shenjat e iluminatëve të përhapur në çdo fushë të realitetit tonë, madje aty ku askush nuk i pret ato. Ndoshta janë funksionale për transmetimin e një mesazhi, ndoshta ata u tregojnë vëllezërve se ata nuk janë vetëm, megjithatë shkoni me një vëmendje të vogël ...

Read More »

Nano, Berisha, Meksi, Qoku, së bashku në Paris 1987

Ishte momenti kur marin komandat nga lart për të filluar rënimin e shqipërisë. Pas mbylljes 50 vjeçare ku të gjithë vlerat njerëzore u fikën nga diktatura më e egër dhe e gjatë në historinë e botës, aty ku e vetmja vlerë ishte partia, filloi një goditje tjetër për shqiptarët. Kjo foto, është bërë në Paris 1987, aty ndodhen Mentor Qoku, ...

Read More »

Zgjidhet një mister tjetër i Ishullit të Pashkës

Moait, figurat e famshme prej guri në Ishullin e Pashkës kanë shekuj që mahnitin. Tani një studim i realizuar nga një ekip i përbashkët mes universiteteve të Pensilvanisë dhe Binghamton-it ka zgjidhur një tjetër mister që vishte statujat. Si kanë mundur vendasit të vendosin kapele guri mbi kokat e disa prej tyre? Këta gurë arrijnë deri në 13 tonë dhe ...

Read More »

A ka jetë në Mars? Zbulimi i fundit i Rover-it mund të japë një përgjigje

Roveri Curiosity i Nasës ka zbuluar molekula të reja organike rezistente në shkëmbinjtë sedimentarë prej 3 mijë milionë vitesh në Mars. Zbulimi i publikuar në revistën “Science” rrit mundësitë që një regjistër i banueshëm dhe i jetës marsiane të jetë ruajtur pavarsisht nga kushtet ekstreme të fqinjit tonë. Në një komunikatë, udhëheqësi i këtij studimi Jen Eingenbrode shprehet se sipërfaqja ...

Read More »

Mbi pasqyrat magjike, zjarrin, dritën, errësirën dhe ujin …

Per njeriun e lashte, çdo send ne natyre permbante nje energji te veçante te pa dukshme nga syri i njeriut. Kjo fuqi mistike quhet “Mana”. Fale kesaj energjie dhe force funksionon dhe magjia. Kjo sasi energjie-force qe eshte e pranishme kudo ne univers, aktivizohet ne saje te disa fjaleve magjike apo teleturgjive te veçanta magjike. Çdo objekt, send, gjalles mbart ...

Read More »

Donald Trump dhe zhbërja e rendit botëror

Donald Trump ka vazhduar me axhendën e tij të prishjes së rendit botëror ashtu si e njohim. Eshtë tërhequr nga shumë marrëveshje, u ka kthyer shpinën aleatëve evropianë, të cilët mund të kundërpërgjigjen. Dhe në Lindjen e Mesme, me veprimet që po bën, mund të jetë duke nxitur një garë armatimi dhe në fund, një luftë. Bota.al sjell një përmbledhje ...

Read More »

Mbas sulmit kimik ne Siri qëndron Soros

Miliarderi George Soros është pas sulmit të fundit me armë kimike në Siri, që la 70 civilë të vdekur dhe shumë të tjerë u plagosën. Helmetat e Bardha, një grup i lidhur me al-Kaedën që financohet nga Soros dhe Mbretëria e Bashkuar, në një skenar të sulmit në qytetin e Khan Shaykhun, menjëherë e akuzoi regjimin e Asadit për  False ...

Read More »

X-Files, Video me shumë të vërteta të fshehura

Nga minuta e 3 e kësaj video shumë besojnë që ka shumë të vërteta të fshehura.

Read More »

Qyteti Antarktik i humbur?

Shkencëtarët janë habitur nga vëzhgimet çuditshme të një gjigandi ‘anomali’ varrosur nën akullin e Antarktigës. Zbulimi shokues thotë që ka qytetërimin të lashtë të ngrirë në milje nën akullin  Antarktik – dhe mund të jetë qyteti i humbur i Atlantidës. Teoricienët e konspiracionit besojnë se ka një qytet sekret të ngrirë dhe mund të jetë qyteti i humbur i Atlantidës. ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com