loading...
Home * Mesazh + (page 2)

Mesazh +

Gënjeshtra i ka këmbët e shkurta

“Ju mund të gënjeni të gjithë për pak kohë. Ju mund të gënjeni dikë përgjithmonë. Por ju nuk mund të gënjeni të gjithë përgjithmonë. ” Abraham Lincoln

Read More »

Liria, Jim Morrison

Njerëzit mendojnë që janë të lirë, por nuk janë të lirë ta besojnë.

Read More »

Mos shit shpirtin për 100 Euro

Në shekuj shqiptarët kanë luftuar beteja, e kanë kapur armikun për fyti dhe s’kanë lënë armik pa luftuar. Por tani jemi të rrethuar prej armiqve. Nuk është armik me të cilin të përleshesh ballë për ballë. Armiku ynë është vetvetja. Lërini mënj’anë mendimet partiake, kanë qenë dëmprurëse gjithmonë për ne. Ato janë vënë aty nga ne, për të na shërbyer, ...

Read More »

Thënie, Ertuğrul

Arma ime, është mëndja.

Read More »

Ç’do ditë

Për ato që duhen, është San Valentino ç’do ditë.

Read More »

‘Dashuria nuk festohet, ajo bëhet’, San Valentino

Për dashuri bëhet gjithçka.  

Read More »

Ermal Meta këndon Amara terra mia (video)

Një performancë vokale drithëruese që ka fituar një ovacion duke ngritur në këmbë publikun dhe duke bërë që shtypi italian të shkruaj shumë mirë për të.

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com