loading...
Home * Mesazh +

Mesazh +

Thënie mbi shqiptarët e Shqipërinë

“Nga thëniet të cilat mbledhim nëpër lista të caktuara duhet përfshirë edhe ato të cilat nuk na pëlqejnë, por që i takojnë temës. Sfida më e madhe është të pranohet dhe të hidhet në shesh e vërteta e jo të injorohet ajo.” – Skender Mustafi “…duam vetëm bashkimin dhe unitetin e racës shqiptare, përparimin e saj intelektual dhe ekonomik me ...

Read More »

Dipllomacia

Diplomacia është arti për të shtyrrë vendimet deri sa ato nuk zgjidhen vetë.

Read More »

Fitimtarët

Ajo që ndan fituesit nga humbësit është mënyra se si një person reagon ndaj çdo kthese të re të fatit. Donald Trump

Read More »

Shtëpia jonë

Dikush do jap shtratin, por unë do të të jepja një shtëpi! E kupton? Një shtëpi. E di ç’do të thotë? Do të thotë një puthje mirëmëngjesi kur sytë i ke ende të mbyllur e fytyrën ende të enjtur…! Një kafe e ngrohtë para pune. Një telefonatë në mes të punës kur je e stresuar vetem për të të thënë ...

Read More »

Vajtim për robëri të shqiptarëvet

O të humbur shqipëtarë, Seç qenkeni për të qarë! Për të qar’ e për të sharë, Për të shar’ e për të vrarë! Armiqtë mbë dhé ju hodhnë, Dhe ju shtypnë sa u lodhnë! Sa u lodhn’ e sa ju ngopnë Ju gdhendnë edhe ju rropnë. As bukë, as brekë s’ju lanë, Ju punoni, ata hanë! Nuk ju lan’ as ...

Read More »

Letër babait

Urime! Rrudhat në fytyrën tënde tregojnë shumë për kalvarin e vuajtjeve që un ju kam shkaktuar. Janë të vetmet që nuk mund ti fshehësh përballë meje! Ta njoh dhe shpirtin babi, i copëtuar e aspak i qetë për të ardhmen e fëmijëve të tu. Por përsëri mbahet, është një shpirt fisnik e plot dashuri. Të dua baba! U solle mirë e ...

Read More »

Mesazh

Fëmija juaj do të ndjekë shembullin tënd… Jo këshillat tuaja…

Read More »

Sekreti i një personi fisnik

Përpara biri im do të kesh rrugë të gjatë për të bërë por dua të dish një gjë: Sekreti i një personi fisnik është i bazuar në sinqeritet, seriozitet dhe respekt.

Read More »

Përgjigje për metodën e qeverisjes së popullit

Metoda e qeverisjes është rregullimi i jetës së popullit, metoda e rregullimit të jetës së popullit është shqyrtimi i halleve të tij.

Read More »

Bota dhe Shqipëria

Bota nuk vijnë të shëkojnë sa tolerancë e madhe mbretëron në Shqipëri, po venë re vetëm që fetë nuk na lenë të bashkohemi e të çlirohemi.

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com