loading...
Home * Stil * Shëndet

Shëndet

Lexojeni me patjetër, lëkura e mollës shëron 8 sëmundje

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëmundje e heshtur”. Ajo sulmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të stresit, dietës së dobët dhe pirjes së duhanit. Disa nga simptomat më të zakonshme janë të vjellat, dhimbje koke të rënda, marrje mendsh dhe probleme me shikimin. Nëse keni një ose më shumë simptoma, vizitoni mjekun tuaj për diagnozë ose trajtim. ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com